Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Pouk o pravnosti

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na strani so informativne narave. Lastnica spletne strani Tjaša Flis se bo trudila za optimalno delovanje, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo stran www.stavbarstvo.com na lastno odgovornost. Nobena fizična ali pravna oseba, ki bo sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na portalu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Lastnica tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe.
Lastnica se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na stavbarstvo.com ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.
Ne odgovarjamo za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s stavbarstvo.com. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost za vse primere izključena.

Varstvo podatkov

Stran stavbarstvo.com samodejno zbira podatke o vaši uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani ste največkrat obiskali, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki so anonimni. Podatke se uporablja za lastne potrebe. To pravno obvestilo je podvrženo spremembam. Vse spremembe so za vas zavezujoče, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, se ne strinjate z njimi, vas prosimo, da strani ne uporabljate več.